Inspirationsdagarna Skånes FF

img_0665

Nyss hemkommen från två stycken riktigt bra dagar på Scandic Star i Lund där vi fått träffa på många fotbollsintresserade men även trevliga människor från Skåne FF samarbetspartners och Förbundets representanter.

Första föreläsningen var med Olof Lundh där han berättade om sin resa som journalist, från krogbranschen till TV4. Han pratade bland annat om sin bok och om att våga ifrågasätta. Han visade bland annat en film där han ifrågasatte Zlatan. Han pratade om fotbollens kultur i Sverige och resten av världen. Dessutom fick man höra om hans erfarenheter som journalist och utvecklingen för mediabranschen den senaste 10-12 åren. En väldigt underhållande och givande föreläsning.

Därefter hade man lite möjligheter att välja mellan några olika föreläsningar vilket är helt klockrent av Skånes FF, mycket smart!

Kvällens föreläsning var med komikern Robin Paulsson som bjöd hela publiken på massa skratt och fantastisk underhållning. Ni vet själv vilken otrolig klass han håller när han har standup!

Därefter väntade en riktigt fin middag som var i ren toppklass, precis som hela hotellet i sin helhet. Mycket fina rum, kanon service och massa trevligt folk!

Idag började Malmö FFs assisterande tränare Jens Fjellström med en väldigt givande föreläsning. Han gav publiken en inblick i hur man arbetar i Malmö FF och man fick höra att Jens bland annat satt på läktaren under matcherna för få bättre vy av matchen och hur man arbetar med individuell feedback. Detta var oerhört spännande och lärorikt att höra!

Avslutningen på dagen blev en föreläsning med Emma Igelström som tagit en massa stora medaljer i mästerskap, bland annat ett EM-guld när hon var 14 år. Hon berättade om sin resa, sina krav och prestationsångesten som kom med tiden och hur hon har tacklat sina motgångar i livet och i det sportsliga.

Med detta vill vi tacka Skånes Fotbollsförbund och våra samarbetspartners Intersport Eslöv och Puma som gav oss chansen att få vara med på detta event bland massa trevliga fotbollsintresserade!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s